VALAMAR

Vala Mar Residences është një kompleks rezidencial me vila dhe apartamente të tipologjive të ndryshme, të cilat ndodhen mes gjelbërimit karakteristik të zonës, me pamje nga bregu i artë i Gjirit të Lalezit.
Me një sipërfaqe të përgjithsme ndërtimi prej 66.500 m2, kompleksi ofron një shumëllojshmëri shërbimesh, lehtësish dhe argëtimi për të garantuar një qëndrim të këndshëm.
Gjithashtu, pozicionimi pranë qendrave kryesore të banimit në Shqipëri, mundëson aksesin në ambientet dhe komoditetet kryesore të jetesës.
Pozicionimi dhe zhvillimi i mëtejshëm i infrastrukturës i jep vlerë Vala Mar Residence duke e kthyer atë në “stacionin e parë” në bregdetin e Adriatikut, si dhe në oazin e qetësisë tuaj.

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next