Rreth Nesh

Pajtoni Group operon në tregut Shqiptar që prej Janarit të vitit 2009.

Fillesat e Pajtoni Group kanë zanafillën  me një biznes të vogël familjar, prodhues dhe perpunues mermeri dhe inertesh që asakohe mbuloheshin vetëm kërkesat  e klienteve privat.

Me rritjen e kërkesës  dhe përvojës në treg, shoqëria investoi në infrastrukturën e biznesit dhe u kthye nga një biznes familjar në një kompani vendase që mbulonte nevojat e tregut me materiale ndërtimi.

Pas suksesit të parë, u drejtua drejt një tjetër sfide e cila rezultoi po aq e suksesshme sa e para, u krijua Pajtoni Investment, si ndërtues dhe investitor strategjik që mbart një portofol me një numër  të madh objektesh rezidenciale, komplekse turistike dhe industriale.

Projekte të cilat sot dëshmojnë cilësi dhe kërkesë të vazhdueshme në treg. https://pajtonigroup.al/investimet/

Duke u konsoliduar në treg si një kompani me reputacion të mire, u pa e arsyeshme si dhe lindi nevoja që aktivitet i “Pajtoni Group” të shtrihej dhe më  gjerë me tipologji të ndryshme  Biznesi.

Pajtoni Center hapi dyert për klientet e saj ne vitin 2014, me  marka eskluzive “Dedikuar Shtepisë” me njësit tregtare për zhvillimin e biznesit, palestër, bar, restorant, zyra  etj.

Fal punës dhe përkushtimit të profesionisteve që punojnë me profesionalizëm “Pajtoni Group” po rritet dita ditës dhe sot plotëson çdo nevojë të konsumatorit.

Gjithmonë e në rritje të vazhdueshme, qëllimi  i Pajtoni Group është të ofroj shërbim profesional dhe cilësi të lartë në treg.

Vizioni i Pajtoni Group është të vazhdojë të jetë lider në prodhim dhe ndertim objektesh në tregun vendas. Gjithashtu, Pajtoni Group do të vazhdojë të qëndroj  një adresë/ vend ku njerezit të vijnë dhe të gjejnë çdo gjë që kërkojnë.

PAJTONI GROUP

Gjithmonë e në rritje të vazhdueshme Qëllimi i Pajtoni Group është të ofrojë
shërbim profesional dhe cilësi të lartë në treg!

Get a Quote

""
1
Previous
Next