Detajet e projektit

Fillimi: 2020-03-03
Mbarimi: 2022-07-09
Ndërtimi: Kron
Kategoria: Kompleks Banimi
Arkitektura:: Idea
Shitjet: +355686015000

RRUGA RIZA CEROVA, TIRANË

Kompania jonë vjen me një godinë banimi dhe shërbimi prej 10 kate në Rrugën Riza Cerova pranë Rrugës së Dibrës dhe  pranë Qendrës së kryeqytetit.

Ndërtese është e organizuar nga   2-kate me funksion parkimi nëntokësor , kati përdhe i dedikohet ambjenteve te sherimit dhe 9-kate banimi.

Objekti ndodhet në një zonë shumë të mirë dhe me një zhvillim të qendrueshëm ekonomik ku afërsia jo vetëm me Qendrën dhe Unazen e qytetit por edhe me njësitë e tjera të shërbimeve dhe faciliteteve i rrit njësive të këtij objekti vlerën në treg.

Tashmë është marrë leja e zhvillimit dhe ndërtimit të këtij kompleksi dhe punimet kanë filluar.

Jeni të lutur për çdo interesim tuajin rreth keteij objekti  të na kontaktoni në adresen e emailit, numrin e celularit dhe kanalet tona në mediat sociale.

#ForExtraordinaryPerformance

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next