MIRABELLA

Pozicionuar në një nga zonat autoktone dhe më të aksesueshme të Tiranës vetëm 10 minuta larg Qendrës pozicionohet Mirabella Residence.
Rruga Kujtim Laro, ish Fusha e Begsave
Një kompleks banimi projektuar me:

  • 10 kate banim
  • 2 kate sherbim
  • 2 kate parking nentokesor.

Së bashku me parteneret tane ne ndertim kemi sjell per cdo familje një godinë me cilësi të lartë ndërtimi; • fasadë me terrakotë dekorative; • dritare termike; •izolim akustik dhe •termoizolim; •vendqëndrime çlodhëse, •hapeira recreative dhe të • gjelbëruara.

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next