Liqeni i Thatë

Me një pamje fantastike mbi liqenin e Farkës  dhe në mes të natyrës e gjelbërimit firma ” Pajtoni ” sh.p.k sjell një tjeter godinë banimi me nje sipërfaqe ndërtimi prej 10.000 m² me ambiente banimi, shërbimi , restorante , zyra etj. Për të gjithë ju që adhuroni ecjen në natyrë , qetësinë , ajrin e paster , këto apartamente të vëna në dispozicionin tuaj janë ajo që ju kërkoni .

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next