Kopshti Zoologjik

Me një pamje fantastike mbi liqenin artificial të Tiranës dhe shumë afër kopshtit Zoologjik kjo ndërtesë banimi ofron një vend perfekt të qetë e me ajër të pastër për shtëpinë tuaj.
Një godinë banimi me sipërfaqe totale ndërtimi 11.254 m² me 6 kate, papafingo, një kat podrum dhe me më shumë se 100 vende parkimi, thotë gjithçka për të gjithë që vlerësojnë të bukurën dhe natyrën.
I rrethuar nga ambiente të gjelbëruara dhe lulishte , me shërbimin e sigurisë , mirëmbajtjes dhe vetem 5 minuta larg nga sheshi “Nënë Tereza”, ky objekt është destinacioni i duhur për ju dhe familjen tuaj .

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next