Detajet e projektit

Vendodhja: Kodra e Diellit
Qyteti: Tiranë
Ndërtimi: Kron
Studio Arkitekturës: ANK
Shitjet: +355686015000

KODRA E DIELLIT

Kompania jonë Kron Construction, si pjesë e grupit “Pajtoni” është duke zhvilluar projekte me rëndësi në shërbim të cilësisë së jetesës së qytetarëve në Tiranë.

Një prej projekteve me interesant është edhe objekti i banimit që po ndërtohet në Kodrën e Diellit në krahë të ‘University of New York Tirana”.

Objekti do të jetë 5-kate i lartë i rrethuar jo vetëm  nga gjelbërimi që ofron zona por dhe nga gjelbërimi i projektuar në apartamente si dhe do të kete 3-kate parking nëntokësor.

Objekti ofron:

• Fasadë të ventiluar
• Termoizolim
• Ambjente rekreative dhe të gjelbëruara.

Zona  të ofron qetësi dhe  është e pozicionuar larg zhurmave dhe smogut.

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next