Kika 3

I konceptuar dhe projektuar si një kompleks banesash, i përbërë nga tre objekte me nga 9 kate , “Kika 3” vjen i pozicionuar në një prej zonave më me jetë të Tiranës.

Pranë Komunës së Parisit, Rruga “Robert Zhvarc” pranë shkollës “At Zef Pëllumbi”, ky objekt me 7 kate banimi, 1 kat shërbime dhe 2 kate parkim nëntokësor ofron një sipërfaqe ndërtimi prej 14.000 m². Ndërtim cilësor , me hapësira të bollshme e të ndriçuara natyralisht , kompleksi “KIKA 3” është një vend ideal për një shtëpi të qetë dhe funksionale.

Objekti rrethohet nga sipërfaqe e gjelbëruar e projektuar si lulishte dhe kënd lojërash për fëmijët tuaj. Mirëmbajtje dhe siguri 24 orë.

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next