ARKADA RESIDENCES

Arkada Residences është një prej projektve më unike që Pajtoni Group do të sjellë së shpejti.

Hapësira më e re multifunksionale në një nga zonat më të aksesueshme të Tiranës. Me kapacitet ndërtimi rreth 76.500 m2, 11 objekte, 7, 8 dhe 11 kate organizuar në ambiente banimi, zyra dhe njësi shërbimi, do të jenë padiskutim një mundësi fantastike për të gjithë ju.

Fasadë e ventiluar, hapësira rekreative, mundësi parkimi si dhe standarte europiane ndërtimi do të jenë kryefjala e këtij projekti.

PAJTONI GROUP

Gjithmone e ne rritje te vazhdueshme Qellimi i Pajtoni Group eshte te ofroje
sherbim profesional dhe cilesi te larte ne treg

Get a Quote

""
1
Previous
Next